Survivor All Star: Λύγισε ο Κώστας Παπαδόπουλος – «Ζητώ συγνώμη από την οικογένειά μου, θα το αντέξω»

Το βράδυ της Κυριακής 15/1 μετά από έναν δύσκολο αγώνα, όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν κυριολεκτικά τα πάντα, οι Μαχητές κατόρθωσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να επισκεφθούν το συμβούλιο του νησιού σαν παρατηρητές.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος Κάτι που προκάλεσε την έκπληξη αρκετών συμπαικτών του αλλά και του ίδιου.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν ήταν σε καλή διάθεση, αφού θεωρεί πως ψηφίστηκε άδικα από τους συμπαίκτες του, ενώ δάκρυσε μιλώντας στην κάμερα.

«Για δεύτερη φορά συνεχόμενη βρίσκομαι στον τάκο. Ως πιο αδύναμος παίκτης, αυτό είναι πάρα πολύ άδικο, αυτό με πνίγει εμένα, γιατί ως Κωνσταντίνος προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα και στην συμβίωση, μαζεύω ξύλα, ανάβω φωτιές, φέρνω νίκες, τα μισά μου αγωνίσματα έχω φέρει νίκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κάνω εγώ τα ματσαρίσματα και όταν με διαλέγουν και φέρνω τον πόντο, είναι διπλή νίκη για την ομάδα μου. Τα συναισθήματά μου για την ομάδα μου έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι.

Όσο καλό και να κάνω και όσο και να κερδίσω, θα είμαι πάντα ο εύκολος στόχος γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους. Με βλέπει τώρα η οικογένεια, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος. Εγώ δεν είμαι στόχος, θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός, θα παλέψω. Δεν θα τους απογοητεύσω αλλά ζητάω συγγνώμη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μου δίνουν αυτή την ψήφο για να μείνω εδώ. Ότι σφαλιάρα και να φάω θα το αντέξω.

Υπάρχουν συμπαίκτες μου στην καλύβα, η Σταυρούλα ας πούμε δεν φέρνει νίκες, ούτε συνεισφέρει στην ομάδα, παρόλα αυτά είχε λιγότερες ψήφους από εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Read More

And More