Survivor All Star: «Λύγισε» ο Περικλής Κονδυλάτος – «Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό»

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Ο 43χρονος σχεδιαστής κοσμημάτων δέχτηκε «βροχή» τις ψήφους της ομάδας του, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο παιχνίδι, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

«Θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα και δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, μια γλώσσα μυαλού. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα και καθόλου δεν τους κατηγορώ γι’ αυτό. Και εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τους πρωτόγονους, να βλέπω τη φωτιά και να της επιτίθεμαι, θεωρώντας ότι είναι ο εχθρός», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ψηφοφορία: «Το περίμενα εννοείται, αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. ειλικρινά, αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά του: «Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος», είπε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Περικλής Κονδυλάτος.

Read More

And More