Survivor All Star – Μάριος Πρίαμος για Καρολίνα Καλύβα: «Της εύχομαι να είναι καλά, οι σχέσεις δεν χάνονται»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 29/1 το Survivor All Star, με τους παίκτες να είναι έτοιμη να μπουν στον στίβο μάχης για μια ακόμη εβδομάδα.

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ το τελευταίο διάστημα η παίκτρια είχε μπει στο στόχαστρο τόσο των συμπαικτών της όσο και των τηλεθεατών, από την ημέρα που προβλήθηκαν τα πλάνα που την έδειχναν σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον συμπαίκτη της Μάριο-Πρίαμο, άναψαν φωτιές.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες εξέφρασαν την άποψή τους για την αποχώρησή της, με πολλούς να πιστεύουν πως έπαιξε μεγάλο ρόλο το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμος.

Για την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα μίλησε και ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος είπε: «Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν ανάμεσα στον Τάκη και την Καρολίνα και τελικά αποχώρησε η Κάρολ. Τις εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται. Είμαστε σε ένα παιχνίδι, έχει μια αρχή και ένα τέλος, όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει, θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει».

Read More

And More