Survivor All Star: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Mε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε το αποψινό συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star.

Αυτή τη φορά, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν από την μπλε ομάδα, αφού η κόκκινη ομάδα κέρδισε την ασυλία.

Διάσημοι και μπλε οδηγήθηκαν στο συμβούλιου του νησιού για την διαδικασία της ψηφοφορίας και οι εντάσεις δεν άργησαν να ξεκινήσουν ούτε εκεί.

Την ομαλή ροή του συμβουλίου, όμως, ήρθε να διακόψει απρόσμενα μια συναισθηματική έκρηξη άνευ προηγουμένου που είχε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αφορμή στάθηκε αφενός η ήδη πεσμένη διάθεση του παίκτη της μπλε ομάδας αφετέρου η επιλογή της υπόλοιπης ομάδας να τον πετάξει εκ νέου στον τάκο. Αυτό μάλλον ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για εκείνον!

«Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει εκνευρισμένος από το συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να αντιληφθεί πως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».

«Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα» πρόδωσε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού. 

Read More

And More