Survivor All Star: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «καρφώνει» τον Καραγκούνια – «Έπιασε και μένα ο Τάκης»

Αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας για τους παίκτες του Survivor All Star, λίγες ώρες πριν τη νέα αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο νέο επεισόδιο, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασαν τη στάση που κρατά στο παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά και την στρατηγική του, προκειμένου να ενημερώνεται για την πρόθεση ψήφου των συμπαικτών του.

«Ο Τάκης έρχεται και μου λέει όταν κερδίσαμε τις προάλλες: “Εσύ θα πας πάρα πολύ μακριά γιατί είσαι λαϊκό παιδί και είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά”. Δεν το ήξερε από πριν, τώρα το κατάλαβε», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Και ο Γιώργος Ασημακόπουλος «κάρφωσε» τον Τάκη Καραγκούνια: «Είχε πει ο Τάκης: “Μην ψηφίσετε Βασάλο, ψηφίστε Μελίνα”. Και σε εμένα είχε έρθει, αλλά να σου πω κάτι, τον Τάκη δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις.

Θυμάσαι τι γινότανε; Σε κάθε συμβούλιο, πιάνει όλους τους παίκτες να ξέρει τι θα ψηφίσουν. Σήμερα μου λέει: “Δεν πιστεύω να ψηφίσουν εμένα… δεν πιστεύω να ψηφιστώ εγώ”», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star.

Read More

And More