Survivor All Star: Ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού μετά τη «βόμβα» του Νίκου Μπάρτζη

Ο κακός χαμός επικράτησε στο αποψινό συμβούλιο του Survivor All Star αφού κανείς από τις δυο ομάδες δεν φανταζόταν τι θα ακολουθήσει όταν πήγαιναν σε αυτό.

Η “βόμβα” που πέταξε ο Νίκος Μπάρτζης μπροστά στους παίκτες των δυο ομάδων στάθηκε η αφορμή να ανάψουν τα αίματα με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους να απειλούν ακόμα και με οικειοθελή αποχώρησή τους.

Συγκεκριμένα μετά από παρότρυνση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τον λόγο και ενώπιων όλων αποκάλυψε πως έπιασε κάποιον συμπαίκτη του μέσα στο δάσος με κινητό. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των μαχητών που επέμεναν να πει το όνομα αυτού του παίκτη με τον ίδιο τελικά να δίνει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και να αποχωρεί από τον χώρο του συμβουλίου. 

Οι παίκτες της μπλε ομάδας εξοργίστηκαν με τον Τάκη Καραγκούνια να φωνάζει πως αποχωρεί. Έντονη όμως ήταν και η αντίδραση των παικτών της κόκκινης ομάδας. Οι παίκτες των δυο ομάδων βγήκαν εκτός του χώρου του συμβουλίου ρωτώντας επίμονα τον Νίκο Μπάρτζη αν ισχύει αυτό που είπε νωρίτερα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον ίδιο να επαναλαμβάνει αυτό που υποστήριξε νωρίτερα.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ωρυόταν πως τίποτα από αυτά για τα οποία την κατηγορεί ο συμπαίκτης της δεν ισχύει με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Το συμβούλιο, μετά από αυτό διακόπηκε προκειμένου η παραγωγή να εξετάσει το ζήτημα και να προχωρήσει σε μια απόφαση.

Read More

And More