Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στην δεύτερη εβδομάδα προβολής μπήκε απόψε, Κυριακή 15/1 το Survivor με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να ξεκινούν δυναμικά για τους στίβους μάχης που θα ακολουθήσουν.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και την πρώτη αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, Διάσημοι και Μαχητές «διψούν» για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν άθικτοι τη διαδρομή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά από έναν δύσκολο αγώνα, όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν κυριολεκτικά τα πάντα, οι Μαχητές κατόρθωσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να επισκεφθούν το συμβούλιο του νησιού σαν παρατηρητές.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ως είθισται, οι Διάσημοι και οι Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί η κόκκινη ομάδα είχε τον πρώτο λόγο καθώς κλήθηκε να ψηφίσει τον πλέον αδύναμο της παίκτη. 

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star είναι ο Κώστας παπαδόπουλος. Κάτι που προκάλεσε την έκπληξη αρκετών συμπαικτών του αλλά και του ίδιου. 

Read More

And More