Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος κατακεραυνώνει την Καρολίνα – «Ήταν φίλη μου… Με πούλησαν φτηνά»

Χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δύο ημέρες μετά το trailer που κυκλοφόρησε για το Survivor All Star και δείχνει τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα σε τρυφερές στιγμές μέσα στη ζούγκλα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην παρέα της εκπομπής «Γεια σου» και σχολίασε τις εξελίξεις του Survivor, ενώ δεν δίστασε να κατακεραυνώσει την… πρώην φίλη του, Καρολίνα Καλύβα.

«Η Καρολίνα ”ήταν” κι εμένα φίλη μου. Πρώην φίλη μου… Νομίζω ότι με τη στάση της έδειξε ότι όχι μόνο δεν θέλει να είμαστε φίλοι, αλλά ούτε και γνωστοί. Σεβαστό και από εκείνη και από τον Ασημακόπουλο. Ο καθένας μπορεί να τραβήξει τον δρόμο του, μια χαρά και δεν υπάρχει καμία κακία. Ίσως να υπάρχει μια πικρία, αλλά όχι κακία.

Αισθάνομαι λίγο άβολα, σαν να περιφέρομαι και να ζητάω τον λόγο. Ειλικρινά δεν με πειράζει που έφυγα νωρίς αλλά η συνθήκη που έζησα μέσα στο παιχνίδι που ήταν σκληρή, να βλέπω φίλους μου να μου φέρονται όχι κακά, αλλά σαν να μην υπάρχω. Αισθάνονταν άβολα που ήθελαν να με ψηφίσουν επειδή ήμουν ο αδύναμος στόχος, επειδή δεν είχα παρέα. Η ψήφος που θα έδιναν σε μένα, θα την έπαιρναν από πάνω τους και δεν θα έκαναν νέο εχθρό, για μια εβδομάδα. Με πούλησαν πολύ φτηνά, αξίζω παραπάνω από μια βδομάδα. Δεν με πειράζει η ψήφος αλλά το γεγονός ότι με έκαναν αόρατο. Δεν είμαι αόρατος, με πλήγωσαν βαθιά» τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Read More

And More