Survivor All Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μπήκε στο παιχνίδι – Η αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου

Με προσθήκες ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, μετά την αποχώρησή της Καρολίνας Καλύβα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα νέος παίκτης ήρθε στην ομάδα των Μπλε και δεν είναι άλλος από τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο

Ο 44χρονος προπονητής χόκεϊ επί χόρτου επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο αλλά μάλλον δεν χάρηκαν ιδιαίτερα όλοι οι παίκτες με την άφιξη του.

Μια από αυτές ήταν η Εύη Σαλταφερίδου με την οποία και είχαν μια ιδιαίτερη «κόντρα» στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης όπου συμμετείχαν και οι δυο.

«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας», είπε στην κάμερα η Εύη Σαλταφερίδου.

«Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον» «συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η 32χρονη fitness coach στην κάμερα του ριάλιτι επιωβίωσης του ΣΚΑΪ.

Throwback στο 2018 και στο γεύμα τύπου Love Island Χάρου – Σαλταφερίδου

Read More

And More