Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας στρέφει τα βέλη του κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου – «Το έχεις φροντίσει με την παρέα σου»

Τα βέλη του Σπύρου Μαρτίκα αυτή τη φορά είχαν ως στόχο τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας σχολιάζοντας το τελευταίο συμβούλιο του νησιού από το οποίο υποψήφιος αναδείχθηκε από τη μπλε ομάδα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ανέφερε πως κανονικά στη θέση του θα έπρεπε να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ωστόσο, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε πως αυτό δε πρόκειται να συμβεί σύντομα αφού ο personal trainer έχει φροντίσει με την “παρέα” του, να καλύπτει περίτεχνα και με μαεστρία τον εαυτό του.

«Ένας παίκτης που έχει πάρα πολλά να δώσει, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, δεν του δίνουν τον χρόνο που χρειάζεται για να δείξει τα μέγιστα της απόδοσης του. Και τι κάνουν; Τον ψηφίζουν γιατί δεν θέλουν να αποδείξει πόσο πραγματικά αξίζει. Δεύτερη επιλογή; Κινούμενη στις ίδιες προθέσεις η Τζο. Την Τζο τη γνωρίζω πάρα πολύ καλά και την έχω στηρίξει αρκετές φορές.

Τζο μου, εύχομαι να μη στενοχωρηθείς γιατί ήταν αρκετά προβλέψιμοι με την επιλογή τους στο πρόσωπό σου. Κωνσταντίνε Βασάλο, πολύ χαμηλότερο το ποσοστό σου σε σχέση με την Τζο στην αγωνιστική σου απόδωση. Δεν θα ψηφιστείς όμως, γιατί έχεις φροντίσει με όλη την παρέα σου να καλύπτεις πολύ εύστοχα, περίτεχνα και με μαεστρία τον εαυτό σου» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Read More

And More