Survivor All Star: Οργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας – «Είσαι ένας Ιούδας, πρόδωσες τον άνθρωπο που σε στήριζε»

Ξέσπασε στο Survivor All Star ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά την αμήχανη στιγμή, όταν αρνήθηκε να τη χειραψία του Ηλία Μπόγδανου, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Στο νέο επεισόδιο ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλεσε «Ιούδα» τον Ηλία Μπόγδανο κατηγορώντας τον πως έτρωγε κρυφά, όσο στο παιχνίδι συμμετείχε και ο Ηλίας Γκότσης.

«Ηλία μου, τα γεγονότα είναι αυτά και δεν αλλάζουν. Είσαι συνένοχος με τον Ηλία Γκότση. Είσαι ένας Ιούδας, πραγματικός. Πρόδωσες τον άνθρωπο που για δύο μήνες σε στήριζε και που σε έχω δει να κλαις στην αγκαλιά του», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Και ξέσπασε: «Είσαι ο Ηλίας που βλέπαμε όλοι και έκανε 40 λεπτά προπόνηση στους αγώνες και λέγαμε τι γίνεται; Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας, τι υπερήωας – spiderman είναι αυτός; Επειδή έτρωγες Ηλία μου, απ΄αυτά που σου έδινε ο φίλος σου ο Ηλίας (Γκότσης)»

«Δεν σε βλέπω καν φίλε μου. Όσο και να μου κάνεις το παιδί της θετικής ενέργειας και το χαζοχαρούμενο, δεν σε βλέπω καν». κατέληξε ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Ηλία Μπόγδανο.

Read More

And More