Survivor All Star: Σε κακή διάθεση η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Δεν το περίμενα»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 26/6 το Survivor All Star, με τους παίκτες να συζητούν για την απρόσμενη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Την δυσαρέσκειά της εξέφρασε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος κι ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όταν άκουσε το όνομά του, δεν το πίστεψε. Νομίζω ότι κανένας μας δεν το πίστεψε κι όλοι θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός. Ειδικά τα υπόλοιπα παιδιά που ψήφισαν εμένα, πίστευαν ότι θα φύγω εγώ, οπότε έμειναν άφωνοι κι αυτοί. Σίγουρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του κι ήξερα πόσο ήθελε να φτάσει μακριά, οπότε είναι σίγουρα πολύ λυπηρό και σχολιάσαμε με τον Ηλία ότι μας λείπει ήδη η παρέα του».

«Ο Κωνσταντίνος ανέφερε ότι αυτός που θέλει να κερδίσει το Survivor είναι είτε ο Σάκης είτε εγώ. Είπε ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες κι ανέφερε συγκεκριμένα ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Σίγουρα με τιμά αυτό κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή γιατί δεν θα πούνε πολλοί ότι είσαι καλή παίκτρια. Είναι κάτι που πραγματικά με συγκίνησε κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή», πρόσθεσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Read More

And More