Survivor All Star: Σπύρος Μαρτίκας για Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Μια πανούργα πάντα θα χρειάζεται σε μια ομάδα»

Η φάρσα που έκανε χθες ο Γιώργος Λιανός στις δυο ομάδες του Survivor All Star φαίνεται πως προκάλεσε αναταραχή ανάμεσα στους παίκτες. Ο τρόπος με τον οποίο ψήφισαν κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας ποιον αντίπαλο θα ήθελαν να πάρουν στη δική τους ομάδα, φαίνεται πως δεν άρεσε στον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος χαρακτήρισε “πανούργα” την Σταυρούλα Χρυσαειδή που ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε να θέλει να ενταχθεί στην ομάδα τους.

«Θα διάλεγες τον Σάκη γιατί θα άφηνες ακέφαλη την κόκκινη ομάδα. Θα διάλεγες τον Σάκη γιατί η Μαριαλένα θα έχανε το στήριγμά της για να φέρνει νίκες. Δε καταλαβαίνω ότι δυο παίκτες επέλεξαν τη Σταυρούλα. Ο Νίκος, είναι πολύ κοντά με τη Σταυρούλα και σαφώς την επέλεξε γιατί θα τη χρειαζόταν για στήριγμα για την πορεία του στο παιχνίδι και θα την ήθελε κοντά του. Μια πανούργα Σταυρούλα πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα.

Από την άλλη, ο Μάριος δεν ήθελε τον Σάκη. Γιατί να μη θέλει τον Σάκη στην ομάδα μας ο Μάριος; Γιατί να μη θέλει να νικάει και να παίρνει πόντους η ομάδα μας;» είπε ο Σπυρος Μαρτίκας.

Read More

And More