Survivor All Star: «Χαστούκι» από την Ελευθερίου στον Σχίζα – Η αποκάλυψη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μια αποκάλυψη έπεσε σαν… χαστούκι από την Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου, σε ανυποψίαστο χρόνο, θέλησε να μεταφέρει στον Στάθη μια πληροφορία που αφορά την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Η ψυχολογία μου,  από εκεί που ήταν μια χαρά ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα «χαστούκι» και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. «Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι» μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω «για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;».

Μου λέει, λοιπόν, «μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο». Οπότε της λέω, «θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά» και για αυτό το λέει», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου σε διάλογο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως η αποκάλυψη στον Στάθη αφορούσε την κοπέλα του.

«Δεν θέλω να πω, είναι προσωπικό του Στάθη. Είπα κάτι που δεν έπρεπε. Δεν θέλω να το πω, επειδή αυτή η κοπέλα δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είναι η κοπέλα του που είναι έξω», είπε εννοώντας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Read More

And More