Survivor: H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συνεχίζει τον «πόλεμο» με την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Πόσο ψεύτικο κλάμα;»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παρακολουθώντας το ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου κατά του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor, αντέδρασε μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε στο instagram απόσπασμα από την στιγμή που η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεσπά σε κλάματα, τα οποία φαίνεται να μην έπεισαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία στηρίζει ανοιχτά πλέον τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Πόσο ψεύτικο κλάμα ακόμα; Πραγματικά τον λυπάμαι αυτή τη φορά τον Σπύρο», έγραψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο instagram, συνεχίζοντας έτσι τον «πόλεμο» κατά της Βρισηίδας με την οποία ήρθαν αρκετές φορές σε κόντρα μέσα στο Survivor.

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Στα άκρα οι σχέσεις τους

Οι δύο παίκτες του Survivor τον τελευταίο μήνα είχαν έρθει αρκετά κοντά με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ να παρακολουθούν το νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα ανατράπηκαν όταν η Βρισηίδα Ανδριώτου κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα πως άσκησε σωματική βία εις βάρος της, όταν συγκεκριμένα της άρπαξε το χέρι της και την έσπρωξε. 

Κάτι το οποίο αμέσως αρνήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας:

«Θέλω να φύγει ο Σπύρος»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέρρευσε στο συμβούλιο του νησιού, όπου και ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας την απομάκρυνση του Σπύρου Μαρτίκα. Πρόκειται και για το απόσπασμα το οποίο σχολίασε αργότερα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Read More

And More