Survivor – Αγγελική Λάμπρη: Αποχώρησε η γνωστή ηθοποιός από το reality επιβίωσης – Όσα δεν γνωρίζεις για εκείνη

Ακόμη μια απώλεια είχε στο αποψινό επεισόδιο η ομάδα των Διασήμων στο Survivor. Η Αγγελική Λάμπρη αποχώρησε από το reality επιβίωσης, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Η Κάτια Ταραμπάνκο αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά η πιο δημοφιλής παίκτρια και έτσι ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ από την άλλη πιο δημοφιλής παίκτης για τους Μαχητές ψηφίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ψήφισε προς αποχώρηση την Σοφία Μαργαρίτη. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ήδη υποψήφιος και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια ανακοίνωσε στις δύο ομάδες ότι η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Αγγελική Λάμπρη. “Ευχαριστώ πολύ ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Θα γυρίσω στο παιδάκι μου. Φεύγω γεμάτη, με πολύ ωραία διάθεση, όλα καλά. Ήταν μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη εμπειρία για μένα. Χάρηκα πολύ που πήρα την απόφαση και ήρθα και τώρα θα γυρίσω πίσω. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια σε όλους. Θα σας βλέπω” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και αποχώρησε συγκινημένη από το Survivor.

Διάβασε παρακάτω όσα θες να μάθεις για εκείνη:

Η Αγγελική Λάμπρη είναι 45 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό όμως την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της ως Αγγέλα στο «Πάρα πέντε» όπου υποδυόταν ένα δυναμικό αγοροκόριτσο. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες.

Η Αγγελική Λάμπρη διατηρούσε επί 14 χρόνια σχέση με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο, με τον οποίον γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του θρυλικού «Παρά Πέντε». Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την οποία έχει βαφτίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η ίδια δηλώνει πως είναι άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ενώ στο Survivor πήγε για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα.

Read More

And More