Survivor – Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας τους – Μίλησαν μετά την αποχώρησή του;

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός τάραξε τα νερά του Άγιου Δομίνικου με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του και έτσι έφτασε η στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το πρωί της Πέμπτης, η σύντροφός του, Alessia Demetz, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” και αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

Η όμορφη Alessia, σε απευθείας σύνδεση από το Ντουμπάι, ανέφερε ότι γνώρισε τον Αλέξη Παππά τον περασμένο Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο. Οι δυο τους συναντήθηκαν για μόλις δύο λεπτά! Ο ηθοποιός και η αρχιτέκτονας γνωρίστηκαν σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν εκείνη κατέβαινε τις σκάλες και ο ηθοποιός τις ανέβαινε. Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως μαγεύτηκε από την ομορφιά της, αφού αμέσως έτρεξε πίσω της, λέγοντας “συγγνώμη, συγγνώμη θέλω να σου πω κάτι γιατί θα αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω”.

Διάβασε εδώ επίσης: Survivor: Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξη Παππά – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες και τα ακριβά αυτοκίνητα στο Μόντε Κάρλο

Μετά την πρώτη γνωριμία, αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να μιλάνε μέσω διαδικτύου. Από τον Δεκέμβριο η επαφή τους έγινε πιο έντονη και μάλιστα, στις 25 Μαρτίου επρόκειτο να παντρευτούν. Όταν  ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε πως γίνεται να παντρευτείς κάποιον, ενώ δεν έχεις κάνει έρωτα μαζί του, εκείνη απάντησε: “Είναι κάτι το οποίο το αισθάνεσαι. Είναι σαν να ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Ο γάμος ήταν μία πλάκα που κάναμε μεταξύ μας, ήταν κάτι σαν παιχνίδι”.

Τέλος, η Alessia Demetz αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Read More

And More