Survivor – Αλέξης Παππάς: Ούτε ο φίλος του πήρε το μέρος του – “Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε στην Άννα Μαρία”

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που έχουν διχάσει το κοινό, καθώς μία μερίδα είναι υπέρ του ενώ μία άλλη κατά του. Ο παιδικός φίλος του, Στέφανος Τζήκας, μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” για τον ηθοποιό και τη συμπεριφορά που έχει μέσα στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε τι συμβαίνει και με τα διάφορα χρώματα που βλέπουμε στα μαλλιά του.

Για τη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι: “Ο Αλέξης που ξέρω και βλέπω μέσα στο παιχνίδι είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος που δεν ανέχεται με τίποτα το άδικο. Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε για την Άννα Μαρία. Εν τη ρύμη του λόγου ολοι στην παρέα μας έχουμε πει αυτή τη λέξη. Απλά σε δημόσιο λόγο ακούγεται πολύ διαφορετικά και μπορείς εύκολα να κατηγορήσεις τον άλλον ότι αυτοί είναι οι τρόποι του”.

Για τον τσακωμό του Αλέξη Παππά με τον Κώστα Παπαδόπουλο: “Ο Κώστας ήθελε να δημιουργήσει ίντριγκα, λέγοντας ότι είναι ένα αστείο που χάλασε την παλιά καλύβα. Μην κοροϊδευόμαστε. Προφανώς ο Αλέξης ευαισθητοποιήθηκε πολύ περισσότερο γιατί είναι πρώτος του μήνας και τον χτύπησε στην ευαίσθητη χορδή”.

Για τα μαλλιά του Αλέξη Παππά: “Τα μαλλιά του Αλέξη είναι λευκά σε πολύ μεγάλο ποσοστό, όμως για τις ανάγκες μιας σειράς έπρεπε να τα βάψει κατάμαυρα. Και τώρα που τα άφησε βγήκαν διάφορα χρώματα”.

Για τη σχέση Αλέξη – Τριαντάφυλλου: “Ο Αλέξης με τον Τριαντάφυλλο ήταν από την αρχή μαζί, από το αεροδρόμιο. Πήρα τον Αλέξη να του πω “καλό ταξίδι” και ήταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Το περίμενα ότι θα ενωθούν περισσότερο. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι ό,τι έχουν να σου πουν θα σου το πουν”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More