Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: Η οικογένειά της δέχεται απειλητικά μηνύματα – Τι συνέβη;

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor, καθώς η ανάδειξή της ως πιο αγαπημένη παίκτρια στην προηγούμενη ψηφοφορία εξέπληξε πέρα από την ίδια και τους τηλεθεατές.

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν φημίζεται για τις αθλητικές της ικανότητες και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να χαρίσει ελάχιστες νίκες στην ομάδα της. Συνεπώς, το γεγονός ότι κέρδισε τις περισσότερους ψήφους του κοινού και είναι η πιο αγαπητή έκανε τους πάντες να απορήσουν.

Φαίνεται, βέβαια, ότι κάποιοι δεν έμειναν μόνο στα καυστικά σχόλια στο twitter αλλά άρχισαν να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στα μέλη της οικογένειάς της. Όπως πρόβαλε η εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο γαμπρός της, Κώστας Ευθυμίου, έκανε μια ανάρτηση μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι δέχονται απειλές και bullying.

“To #survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την #Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying/απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική…”, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

Δες το βίντεο:

Read More

And More