Survivor: Απασφαλίζει ο Μπο – “Θα το χαρακτήριζα διασκεδαστικό και αστείο το φετινό – Τανιμανίδης for ever”

Καθόλου… ειρωνικά δεν μίλησε ο Μπο για το φετινό Survivor. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη και μίλησε για τον νέο κύκλο του reality επιβίωσης, ο οποίος από τους παίκτες έχει χαρακτηριστεί… ως ο πιο δύσκολος! Ο Μπο έδειξε τον σαρκασμό του για τον φετινό κύκλο σε σύγκριση με τους προηγούμενους, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως προτιμά τον Σάκη Τανιμανίδη από τον Γιώργο Λιανό.

«Νιώθω ευλογημένος που ήμουν στο πρώτο που ήταν… τόσο εύκολο και δεν ήμουν σε αυτό το πολύ δύσκολο και δεν θα τα έβγαζα εις πέρας. Είμαι τυχερός. Εντάξει γελάω. Αδικεί τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα φετινά παιχνίδια είναι πολύ πιο εύκολα και από το δικό μας και από το άλλο. Στο πρώτο εμείς δεν τρώγαμε τίποτα. Ευλογημένα και τυχερά τα παιδιά που τρώνε πολύ καλύτερα από εμάς. Το φακόρυζο το πήραμε μετά από τρεις μήνες σχεδόν.

Το φετινό Survivor θα το χαρακτήριζα διασκεδαστικό, για να μην πω αστείο. Ένα παιχνίδι που βασίζεται πιο πολύ στο reality, παρά στην αγωνιστικότητα. Σάκης Τανιμανίδης For Ever!» τόνισε ο Μπο.

 

Read More

And More