Survivor: Απίστευτο – Τάκης Καραγκούνιας: Έφυγε από το παιχνίδι και πήρε μαζί τις προμήθειες που του αναλογούσαν

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του Survivor με τους συμπαίκτης του να εκφράζουν την ανακούφισή τους γι’ αυτή την εξέλιξη. Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση είναι η κίνηση του μισθοφόρου να πάρει μαζί του τις προμήθειες που του αναλογούσαν.

«Πόσο μικροπρέπεια. Πήρε το ωμό ρύζι και τη φακή να το κάνει τι στην Ελλάδα;» αναρωτήθηκε η Μέη με τον Γιώργο Ταλάντσεφ να της απαντά, «Πήρε το ρύζι, τη φακή και τις πατάτες, δεν άφησε τίποτα».

«Ο Τάκης πήρε μαζί του τις προμήθειες. Δε μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ σίγουρα θα τις είχα αφήσει στους συμπαίκτες μου ότι προηγούμενα κι αν είχα. Το θεωρώ μικροπρέπεια γιατί ξέρει πόσο δύσκολα περνάμε εδώ και ότι οι προμήθειες είναι ελάχιστες. Με γειά του με χαρά του. Ας το μαγειρέψει στην Ελλάδα το ελάχιστο ρυζάκι που έχει πάρει μαζί του» σχολίασε η Μέη.

Από την άλλη ο Στάθης Σχίζας εξέφρασε την άποψη πως ο Τάκης Καραγκούνιας θεωρούσε δεδομένο ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι γι΄αυτό και είχε μαζί του τις προμήθειες.

Read More

And More