Survivor: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Ποια είναι η παίκτρια που δεν κατάφερε να σπάσει το δίδυμο Περικλή – Ανθής

H αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το χθεσινόβραδινο επεισόδιο του Survivor προκάλεσε την έκπληξη όχι μόνο στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους παίκτες των δυο ομάδων. 

Υποψήφιοι αρχικά ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ωστόσο μετά την ανακοίνωση πως η Ανθή είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια έπρεπε να υποδείξει ένα άλλο άτομο για υποψήφιο με την ίδια να επιλέγει την Ελίζπεθ Ελέτσι προκειμένου να προστατέψει τον φίλο της Περικλή. Στη συνέχει ένα παίκτη και πιο συγκεκριμένα την Ασημίνα Ιγγλέζου υπέδειξε και ο Γιώργος Κοψιδάς που ήταν ο δεύτερος δημοφιλέστέρος.

Αυτή που ωστόσο βρέθηκε χαμηλότερα στην προτίμηση του κοινού είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ποιά είναι όμως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι;

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ή αλλιώς “Γαζέλα της Μυκόνου” όπως την αποκαλούν, είναι 37 ετών, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.  Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και έχει έξι αδέρφια. Σπούδασε δημοσιογραφία, έχει δουλέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές ενώ παράλληλα τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς.

Θα της λείψουν η περιποίηση της, τα καλλυντικά της και οι βλεφαρίδες της. Δεν έρχεται στο Survivor για να κάνει φιλίες και δημόσιες σχέσεις με τους άλλους γιατί στο μυαλό της έχει μόνο ένα πράγμα, να είναι εκείνη η νικήτρια!

Η γνωστή δημοσιογράφος διαθέτει το δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από τη ζωή της. Πολλές από αυτές είναι, μάλιστα, τραβηγμένες στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο.

Read More

And More