Survivor: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο – Οι δύο ομάδες αλλάζουν και φτιάχνονται από την αρχή

Σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού κάλεσε ο Γιώργος Λιανός τις δύο ομάδες στο τέλος του επεισοδίου της Κυριακής 18/1. Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι καλά στην υγεία της, όμως αποφάσισε να μην επιστρέψει στο παιχνίδι, μιας και οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες.

Τόσο οι παίκτες των διασήμων όσο και οι παίκτες των μαχητών αιφνιδιάστηκαν με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού. Τα υπόλοιπα μέλη των διασήμων ευχήθηκαν “περαστικά” και “καλή τύχη” στην Κάτια Ταραμπάνκο, όμως δεν έλειψαν και οι μπηχτές.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελευθερία Ελευθερίου έθιξαν την ανάρμοστη συμπεριφορά του μοντέλου, όταν μαγείρευε κρυφά για τον εαυτό της και δεν μοιραζόταν το φαγητό, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τους κάποιους από τους παίκτες των διασήμων να παίρνουν θέση.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ! Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο που αποτελούσε την πιο δυνατή παίκτρια των διασήμων, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι δύο ομάδες σπάνε και “χτίζονται” από την αρχή αφήνοντας άναυδους τους διαγωνιζόμενους.

Read More

And More