Survivor: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο – Οι τηλεοπτικές της κόντρες από το GNTM μέχρι τον Άγιο Δομίνικο

Εκτός Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαρτίου αποχώρησε μετά από ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αναμφισβήτητα, είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν από το Survivor – Δες βίντεο με την στιγμή της ανακοίνωσης:

Μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας GNTM 2 στο Star, όμως είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα χρόνο νωρίτερα ως ηθοποιός, μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, “Η Επιστροφή”.

Μάλιστα στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, που προβλήθηκε το 2019 στο Star, η Κάτια κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια μαζί με την συμπαίκτριά της Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Ένα χρόνο μετά την νίκη της στο GNTM, τη σεζόν 2020-2021, η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor με αποφασιστικότητα καταφέρνοντας να γίνει μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του απαιτητικού ριάλιτι επιβίωσης. Δυστυχώς όμως, ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε, την ανάγκασε να αποχωρήσει νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο. Το 2022, η Κάτια έκανε δυναμικό comeback στο Survivor, βάζοντας ξανά τα δυνατά της σε κάθε στίβο μάχης με την κόκκινη ομάδα των διασήμων.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στα τηλεοπτικά ριάλιτι, η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε σε κόντρα με κάποιους συμπαίκτες της, δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της, ενώ δεν έλειψαν και οι φαρμακερές ατάκες.

Η ομάδα των FF, οι φαρμακερές ατάκες και η νίκη στο GNTM

Στο GNTM, το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο συνδέθηκε με την γνωστή ως “πεντάδα της φωτιάς” ή “κλίκα των FF”. Στην ίδια ομάδα βρέθηκαν τα μοντέλα Ασημίνα Χαρίτου, Σουζάνα Κουόλ, Άννα Χατζή και Μαρτίνα Χαφιιτσούκ.

Οι FF, την περίοδο προβολής του GNTM 2 στο Star, έγιναν θέμα συζήτησης κυρίως με τα φαρμακερά τους σχόλια για άλλες συμπαίκτριές τους στο ριάλιτι μόδας. Όσο για το όνομα τους FF, ήταν κάτι που οι πέντε παίκτριες σκέφτηκαν αποκαλύπτοντας πως είναι συντομογραφία του Final Five, της τελικής πεντάδας, στην οποία είχαν στόχο να φτάσουν.

Σε μία από τις πρώτες δοκιμασίες αποχώρησης του GNTM , η Κάτια Ταραμπάνκο τα πήγε πολύ καλά και είχε κερδίσει μία από τις καλύτερες φωτογραφίες. Μετά το τέλος της δοκιμασίας δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της για κάποιες συμπαίκτριές της. «Έξαλλη έγινα. Ξεκάθαρα το αντιμετωπίζουν σαν πενταήμερη. Για δεύτερη φορά στο πλατό ακούστηκε ότι “δεν καταλάβαμε το concept”. Άμα μιλάς όλη την ώρα πώς να καταλάβεις το concept;

Η Ελευθερία το κάνει αρκετά, η Μαρία με εξόργισε χθες, η Λυδία μερικές φορές», είχε πει χαρακτηριστικά στην τότε συμπάικτριά της  η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σε άλλη φάση του παιχνιδιού, η Κάτια Ταραμπάνκο, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του ριάλιτι μόδας, αποκάλυψε στην κάμερα ποιες παίκτριες ήθελε να “διώξει”. Έχοντας το πλεονέκτημα στην φωτογράφηση, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενες, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε πει χαρακτηριστικά: «Θέλω να πετάξω ξεκάθαρα από το παιχνίδι την Όλγα (Καλογήρου) και τη Νίνα (Τζιβανίδου), για τους Α Β λόγους, θεωρώ πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις πετάξεις».

Μετά από τρεις μήνες παραμονής στο GNTM και πολλές απαιτητικές φωτογραφίσεις, η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκε τον τίτλο της νικήτριας του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μόδας στο Star, με την συμπαίκτριά της, Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η πρώτη συμμετοχή στο Survivor, το δυναμικό comeback και οι κόντρες

Μετά τη νίκη της στο GNTM, η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor όπου και απέδειξε ότι είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. Δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας εμπόδισε την δυναμική πορεία της Κάτιας στο Survivor και την ανάγκασε να αποχωρίσει σχετικά νωρίς από το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και εκτός παιχνιδιού, τα βέλη του κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο έριξε ο τότε συμπαίκτης της και γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν όταν είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη. Η Κάτια Ταραμπάνκο τότε στο Συμβούλιο του Νησιού είχε θέσει ως δεύτερη υποψήφια την γνωστή τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου.

Στην ομάδα των διασήμων είχε επικρατήσει εκνευρισμός με τον Περικλή Κονδυλάτο να ξεσπά κατά της Κάτιας: «Αν το πάμε αγωνιστικά δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική, όπως λέει το αστέρι η Κάτια, άλλος έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι γιατί υπάρχει πολύ ψέμα. Δεν μπορεί να λες ότι ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό ψηφίζω μια γυναίκα και στην επόμενη ψηφοφορία να ψηφίζεις πάλι γυναίκα. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλους τους άνδρες τους βλέπει μια χαρά;».

Μετά την φετινή επιστροφή της Κάτιας στο Survivor, ο Περικλής Κονδυλάτος ξέσπασε ξανά με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού μοντέλου για τους πρώην συμπαίκτες της, οι οποίοι την είχαν κατηγορήσει για κλοπή. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν μάσησε τα λόγια του:

«Δε διαφωνώ με το ότι μπήκε η Κάτια στο παιχνίδι, η παραγωγή μπορεί να κάνει ότι θέλει… Με ενοχλεί όμως, ότι σχολιάζονται κάποια πράγματα που γίνανε πέρυσι και θέλει η Κάτια να βάλει την τελεία τώρα χωρίς να είμαστε παρόντες. Τα γεγονότα όμως είναι συγκεκριμένα. Την πιάσαμε με ρύζι της ομάδας, ήταν μια κούπα ρύζι, δεν ήταν σακουλάκι. Δεν υπάρχουν σακουλάκια με ρύζι στο δάσος γιατί αν υπήρχαν θα τα τρώγαμε όλοι».

Κάτια Ταραμπάνκο – Survivor 2022

Η Κάτια φέτος επέστρεψε και η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά ήταν καλά προετοιμασμένη, έχοντας στην πλάτη της την περσινή εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί να μην την είδαμε να συμμετέχει σε μεγάλο καυγά, ωστόσο υπήρξαν αρκετές φορές κατά τις οποίες η Κάτια Ταραμπάνκο πέταξε τα βέλη της κατά των συμπαικτών της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενόχλησή της με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Βασικά έχω καταλάβει ότι τη Μυριέλλα τη νοιάζει απλά η παραμονή της στο παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει όσο παραπάνω γίνεται μέσα στο παιχνίδι για να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει. Να το πω και στα ίσα γιατί το έχω ακούσει: Θέλει να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει», αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο σε δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

Κάτια Ταραμπάνκο – Μερικές από τις πιο δυνατές της στιγμές στο Survivor:

Read More

And More