Survivor: Αποχώρησε η Πελαγία Καζολέα – Το σύντομο ταξίδι της στο reality επιβίωσης και η σχέση της με τον Γιώργο Καβακάκη

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Πελαγία Καζολέα ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Προς απογοήτευση της ομάδας των Μαχητών, η Πελαγία Καζολέα ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε οριστικά από το Survivor. 

«Το έζησα 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω κι έξω στη ζωή μου. Η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε άλλους περισσότερο το σόου κι η διπροσωπία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα κι από τους Μπλε κι από τους Κόκκινους. Ελπίζω να φτάσει η Ασημίνα στον τελικό. Μπορεί κάποιος να τρέχει καλύτερα κι από μέτριος να γίνει πιο καλός. Αυτό μαθαίνεται κι εκπαιδεύεται Το να μάθεις και να έχεις καλό χαρακτήρα γεννιέσαι με αυτό και δεν είναι κάτι που μπορείς να γίνεις» είπε η Πελαγία Καζολέα, λίγο πριν αποχαιρετήσει την ομάδα της.

 

Η Πελαγία Καζολέα αποτελούσε μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες των Μαχητών, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει στο reality επιβίωσης.

Η Πελαγία είναι 31 ετών, έχει γεννηθεί στην Αθήνα, ενώ σπούδασε λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία.

Η ίδια είχε αποκαλύψει πως ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο φετινό Survivor, ήταν για να εξερευνήσει τον εαυτό της στις συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Η Πελαγία Καζολέα έδειξε τις δυνατότητές της και ποια είναι, ωστόσο το ταξίδι της στο Survivor τέλειωσε σήμερα!

Η σχέση με το γνωστό μοντέλο Γιώργο Καβακάκη

 

Η Πελαγία Καζολέα διατηρεί σχέση με το γνωστό μοντέλο, Γιώργο Καβακάκη, ο οποίος από την αρχή του παιχνιδιού δεν έχει σταματήσει να τη στηρίζει δημόσια μέσα από αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η τελευταία ανάρτηση για την Πελαγία Καζολέα, πριν αποχωρήσει από το Survivor

«Με την Πελαγία δουλεύαμε στον ίδιο όμιλο. H Πελαγία με είχε δει, εγώ βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό και μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς και παρόλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, από τις αντιδράσεις της εγώ μπορώ να την καταλάβω» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Καβακάκης για τη γνωριμία του με την Πελαγία.

 

Η Πελαγία Καζολέα έδειξε έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα μέσα στο Survivor και δεν ήταν λίγες οι φορές που εξέφρασε αυτά που νιώθει, χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό. 

Read More

And More