Survivor: Αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου – Όλα όσα δεν γνωρίζεις για τη ζωή της

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor.

Η γνωστή σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων κάθισε μόλις δέκα μέρες στο reality επιβίωσης, αφού οι όχι και τόσο καλές αθλητικές επιδόσεις της ήταν ο λόγος που οι συμπαίκτες της την έθεσαν υποψήφια προς αποχώρηση. Η Βαλέρια Χοψονίδου μπορεί να έφυγε πολύ σύντομα από το παιχνίδι, ωστόσο δεν έχασε στιγμή τη θετική διάθεσή της και το όμορφο χαμόγελό της.

“Αφού αυτό αποφάσισε ο κόσμος, όλα καλά! Θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Αν και δεν το έζησα πολύ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έστω και αυτό το λίγο κατάφερα να δω πως είναι. Με την Ελευθερία ήρθαμε κοντά και θα μου λείψει πολύ γιατί κοιμόμασταν αγκαλίτσα, όμως όλα τα παιδιά, ειλικρινά”, ανέφερε η Βαλέρια Χοψονίδου και αποχώρησε από το συμβούλιο χαιρετώντας τους συμπαίκτες της.

Ποια είναι όμως η Βαλέρια Χοψονίδου;

Η Βαλέρια Χοψονίδου, αδερφή της πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπίας Χοψονίδου, είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων, επάγγελμα με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια. Η ίδια μπορεί να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όμως η Αθήνα είναι η πόλη που ζει και εργάζεται. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning. Ένα χόμπι της, που θεωρούσε ότι θα της φανεί πολύ χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα.

Η Βαλέρια Χοψονίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στο Survivor γιατί πίστευε ότι θα είναι εμπειρία ζωής ενώ οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης θα την έκαναν να επαναπροσδιορίσει την πραγματική αξία της ζωής. 

Η Βαλέρια Χοψονίδου ανάμεσα στην Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη

Η Βαλέρια Χοψονίδου με τα ανίψια της

Μετά την αποχώρησή της, η ίδια θα επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά της, που τόσο αγαπά!

Read More

And More