Survivor: Ασημακόπουλος και Κόρο κατά Τριαντάφυλλου – “Άλλοι σπάνε τα πόδια τους και άλλοι καλοπερνάνε”

Στο στόχαστρο του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Γιώργου Κόρομι βρέθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος. Το γεγονός ότι ο γνωστός τραγουδιστής παρέμεινε στο παιχνίδι για δέκατη φορά, χωρίς να αγωνίζεται και να παλεύει για το φαγητό του, εξόργισε τους δύο άντρες, οι οποίοι έκαναν καυστικές δηλώσεις. 

Αρχικά, ο Γιώργος Κόρομι ανέφερε: “Ο Τριαντάφυλλος για δέκατη φορά μέσα. Άλλοι σπάνε τα πόδια τους και άλλοι καλοπερνάνε εδώ. Συνεχίζει, βλέπουμε ότι ο κόσμος τον θέλει μέσα στο παιχνίδι, οπότε συνεχίζουμε όπως συνεχίζαμε τόσο καιρό. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ειρωνεύεται όλα αυτά τα άτομα που έχουν μείνει μέσα και αυτός να συνεχίζει να γλεντάει στον Άγιο Δομίνικο”.

Έπειτα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος πρόσθεσε: “Ένα άτομο που του είχαμε χαρίσει τις ασυλίες, έτρωγε με χρυσά κουτάλια, σπάγαμε εμείς τα πόδια μας για χάρη του. Δεν έμπαινε στους στίβους μάχης για να εξασφαλίσει τη θέση του εδώ στο Survivor, για να την παρατείνει τη θέση του και μετά να είναι τελείως ειρωνικός. Κι όταν ήρθαμε στην καλύβα δεν σεβάστηκε ότι εμείς είχαμε χάσει ένα φίλο μας και άρχισε και τραγούδια. Ήταν πολύ εριστικός”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More