Survivor – Ασημίνα Ιγγλέζου: Η ζωή και το καυτό instagram της μαχήτριας του reality επιβίωσης

Μπορεί η Ασημίνα Ιγγλέζου να βρέθηκε στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο με την ομάδα των μαχητών, αλλά είναι αρκετά χρόνια γνωστή όχι μόνο από τις αθλητικές της δραστηριότητες αλλά και από τις… καυτές πόζες της, στους λογαριασμούς της στα social media.

Η σέξι Ασημίνα που γνωρίσαμε και ως μοντέλο, είναι 22 χρόνια παντρεμένη και έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της δυο παιδιά! Ο αθλητισμός ήταν πάντα στη ζωή της και το καλλίγραμμο κορμί της το αποδεικνύει! 

Η 41χρονη μαχήτρια που μπήκε πρόσφατα στο Survivor είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και  από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες. 

Εκτός από τον  αθλητισμό που αγαπάει η Ασημίνα, εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει περισσότερο,  είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με αισθησιακές  φωτογραφίες και με φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους 155 χιλιάδες ακόλουθούς της. Μπήκε  στο Survivor με έναν και μόνο σκοπό. Να κερδίσει. 

Δες φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Πηγή φωτογραφιών: instagram asiminaigglezou

Read More

And More