Survivor: Αυτοί είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

αι στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το σερί των νικών της και κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία συμπληρώνοντας το τοτέμ! Μπλε και κόκκινοι αναμετρήθηκαν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με τους κόκκινους να κερδίζουν με 10-8.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν εκείνος που έδωσε τον τελευταίο και νικητήριο πόντο στην ομάδα του κάνοντάς τους να ξεσπάσουν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το ίδιο βράδυ μπλε και κόκκινοι βρέθηκαν στο Συμβούλιο, όπου τους υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιανός για την αποψινή ψηφοφορία. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου δεν θα παραστεί για ακόμη μια φορά στην ψηφοφορία για λόγους υγείας. 

Στη συνέχεια οι παίκτες της μπλε ομάδας οδηγήθηκαν στην κάλπη απ’ όπου δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου που ψηφίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο, αναδείχθηκε ο Κρις Σταμούλης που έμεινε έκπληκτος καθώς δεν το περίμενε. 

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς που είχε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Δημήτρη Μακρόπουλο που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης μόλις δυο εβδομάδες πριν.

Read More

And More