Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του τέταρτου κύκλου του Survivor έχει ξεκινήσει, μιας και μόλις στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν παραμείνει πλέον μόλις έξι παίκτες.

Η αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα έφερε νέους τριγμούς στις σχέσεις των παικτών οι οποίοι ωστόσο καλούνται κάθε φορά να μπουν στον νέο στίβο μάχης και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν όχι μόνο τα μεγάλα έπαθλα αλλά και την ασυλία που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η εβδομάδα για τους έξι παίκτες του Survivor ξεκίνησε χθες με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει την ατομική ασυλία επιλέγοντας την Ελένη Χαμπέρη ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Στον σημερινό εξίσου απαιτητικό αγώνα ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που για ακόμη μια φορά κατάφερε να πάρει το τοτέμ της ασυλίας.

Στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν, ο νεαρός επιχειρηματίας έπρεπε να υποδείξει ακόμη έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Τελικά εκείνος που θα παλέψει για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης ενάντια στην Ελένη Χαμπέρη είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος δεν έδειξε να σοκάρετε αφού όπως είπε ήταν κάτι που περίμενε.

 

Read More

And More