Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα πάνω- κάτω έχουν έρθει στις δυο ομάδες του Survivor αφού από χθες η σύνθεσή τους άλλαξε για δεύτερη φορά από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες πλέον μένουν στην ίδια παραλία, ωστόσο αρκετοί παλιοί συμπαίκτες πλέον είναι αντίπαλοι. Το σημερινό επεισόδιο ήταν το πρώτο μετά από αυτή την αλλαγή και όπως ήταν φυσικό τα πράγματα στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ήταν λίγο μουδιασμένα στον πάγκο σε αντίθεση με τον στίβο μάχης που οι παίκτες τα έδωσαν όλα.

Ο αγώνας μάλιστα έφτασε σε flag race με σκορ 9-9. Τελικά εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν την ασυλία είναι η μπλε ομάδα. Έτσι οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στον αγώνα της ατομικής ασυλίας με τον Ηλία Μπόγδανο να είναι τελικά εκείνος που κέρδισε.

Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες και των δυο ομάδων οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με τους κόκκινους να πρέπει να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και βγήκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης που ανέφερε: “Είχα ακούσει πολλά για τον Τριαντάφυλλο και πριν το παιχνίδι… Είναι ένα μεγάλο παιδί, ένας άνθρωπος αυθόρμητος. Σήμερα μετά το αγώνισμα τον πλησίασα και του είπα ότι θέλω να ψηφίσω αγωνιστικά με κοίταξε και μου είπε να το κάνω και ότι με καταλαβαίνει… Είναι 100% υπέρ του αυτό. Αν κάποιοι άνθρωποι ήξεραν να τον διαχειρίζονται, θα είχαν καταλάβει ότι δε τον νοιάζει να βγει υποψήφιος αλλά ο τρόπος που αυτό γίνεται”.

Στη συνέχεια μίλησε και η Ελευθερία Ελευθερίου που με τη σειρά της αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε και από εκείνη να τον ψηφίσει.

 

Read More

And More