Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι Διάσημοι και οι Μαχητές κλήθηκαν να αγωνισθούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο reality επιβίωσης. Μπορεί χθες να κέρδισαν οι Μαχητές, με συνέπεια οι Διάσημοι να βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση την Αγγελική Λάμπρη, ωστόσο στο σημερινό αγώνισμα δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν.

Η μάχη φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη καθώς χρειαζόταν μεγάλη στοχοπροσήλωση και συγκέντρωση, ούτως ώστε να μαζευτούν οι απαραίτητοι πόντοι. Αυτήν την φορά η τακτική των Διασήμων πέτυχε με την αποφασιστική νίκη να την δίνει ο Περικλής Κονδυλάτος! 

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές αναγκάστηκαν για πρώτη φορά να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως υποψήφιος στο πλευρό της Αγγελικής Λάμπρη από την ομάδα των Διάσημων θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος με έξι ψήφους.

 

“Νιώθω λυπημένος και σοκαρισμένος. Ο κόσμος θα αποφασίσει…” σχολίασε σχετικά με την υποψηφιότητά του, ο 36χρονος ζαχαροπλάστης.

Read More

And More