Survivor: Δίκασε ο Περικλής Κονδυλάτος: “Ο ένας είναι διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος σαλτιμπάγκος”

Στα δύο φαίνεται να έχει χωριστεί η ομάδα των κόκκινων στο Survivor μετά τον διαχωρισμό διάσημων και μαχητών. Η κόντρα ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτου και τον Γιώργο Κοψιδά συνεχίζεται, με τον πρώτο να εκφράζει πλέον καθαρά και δίχως ευγένειες την άποψή του για τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος χαρακτήρισε τον Γιώργο Κοψιδά “διαβολικό άνθρωπο” και τον -σύμφωνα με την άποψή του- βοηθό του – Τριαντάφυλλο “σαλτιμπάγκο”.

“Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση με τον Τριαντάφυλλο, που τον έχω ζήσει ένα μήνα, αυτό το ανθρωποειδές. Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργος Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο.

Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος που τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει. Ο Τριαντάφυλλος αυτή τη στιγμή είναι ο υποκόμης του Κοψιδά, οπότε ας πούμε ότι ακούνε τον υπηρέτη του”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More