Survivor: Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς μετά την ήττα της ομάδας του – “Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν χάσαμε;”

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι διάσημοι και οι μαχητές κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την ασυλία της ομάδας τους στο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες μπήκαν δυναμικά στον απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος γι’ ακόμα μια φορά τα είχε όλα. Ωστόσο, μια ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

Οι διάσημοι αν και ξεκίνησαν δυναμικά, στη συνέχεια “έχασαν” την μπάλα και έμειναν πολύ πίσω. Έτσι, οι μαχητές πήραν τη νίκη με διαφορά πέντε πόντων. Η σημερινή ήττα των διάσημων φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη Παππά, ο οποίος έφερε δύο νίκες και έτσι μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε κατά των συμπαικτών του.

“Δεν κερδίσαμε, είπαμε 1,2,3 τα παιχνίδια, ψυχολογική ανάλυση θα κάνουμε τώρα; Δεν κερδίσαμε. Τέλος! Είμαστε χειρότεροι. Θα κοιτάξουμε να γίνουμε καλύτεροι. Κάντε γυμναστική, πρέπει να κάνουμε κάτι. Να κρυφτώ πίσω από τα δάχτυλό μου, δεν χάσαμε; Εγώ δεν το περίμενα σήμερα”, ανέφερε ο Αλέξης Παππάς με την Αγγελική Λάμπρη και τον Περικλή Κονδυλάτο να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

 

Read More

And More