Survivor: Έξω φρενών ο Βαλάντης με την Μυριέλλα Κουρεντή – «Σε σιχάθηκα» – Το Twitter τον δίκασε

Ένα καθόλου ήρεμο βράδυ έζησαν στην παραλία των Διάσημων στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Βαλάντης έγινε έξω φρενών με την Μυριέλλα Κουρεντή και δεν δίστασε να πετάξει προς εκείνη αρκετά βαριές κουβέντες.

«Αυτά που σου λένε στο αυτί να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω. Σταμάτα να μιλάς, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου. Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Άντε ρε δεν ντρέπεσαι λίγο;

Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες; Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ντρέπεσαι; Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ! Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις, εσύ εμένα! Έχεις γκ… έξω και σαλιαρίζεις εδώ μέσα. Σε σιχάθηκα!

Ξέρω τι έχω πάθει. Είμαι ηθοποιός καλός ακόμα καλύτερα. Ακόμα και σε αυτό είμαι καλύτερος από εσένα. Λίγο τσίπα ρε σε έναν άνθρωπο 46 ετών με τρία παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε σήριαλ;» ξέσπασε ο Βαλάντης.

 

«Ο Βαλάντης έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας» πρόδωσε, το επόμενο πρωί, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Οι χρήστες του Twitter για ακόμη μια φορά παρακολουθούν το αποψινό επεισόδιο και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την απαράδεκτη συμπεριφορά του Βαλάντη. Τα social media «δίκασαν» τον γνωστό τραγουδιστή για το απίστευτο ξέσπασμά του για ακόμη μια φορά.

Μάλιστα και η Ελεονώρα Μελέτη «έκραξε» με τη σειρά της τον Βαλάντη, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Twitter.

Δες τις αντιδράσεις στο Twitter:

Read More

And More