Survivor: Ένταση ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Περικλή Κονδυλάτο για ένα καβούρι

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο άρχισαν οι διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Όσον αφορά στην ομάδα των διάσημων οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια διαφωνία ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Περικλή Κονδυλάτο. Η γνωστή youtuber και ηθοποιός και ο σχεδιαστής κοσμημάτων ήρθαν σε αντιπαράθεση για ένα… καβούρι.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος βρήκε μέσα στα δέντρα ένα καβούρι και θεώρησε καλή ιδέα να το βάλουν μέσα στο ρύζι προκειμένου να δώσει γεύση στο φαγητό. Δεδομένου ότι το καβούρι ήταν πολύ μικρό κάποιοι από τους συμπαίκτες τους διαφώνησαν, με την Άννα Μαρία να δείχνει την αντίθεσή της. Ειδικότερα, η ίδια υποστήριξε ότι επειδή το καβουράκι ήταν πολύ μικρό δεν θα έδινε καμία γεύση στο ρύζι.

Τότε, ο Περικλής Κονδυλάτος ξέσπασε: “Κάποια κοπέλα εξέφρασε πολύ χαζά – κατά τη γνώμη μου – ότι δεν πρέπει να το φάμε για περιβαλλοντολογικούς λόγους και κάποια είδους ευαισθητοποίηση που είναι πέρα από τη σφαίρα της λογικής και της φαντασίας. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και θεωρώ ότι οι γυναίκες λειτουργούν ίσως λίγο παραπάνω συναισθηματικά από τους άνδρες και καμιά φορά η κρίση τους θολώνει σε κάποια πράγματα. Ή αν δεν είναι όλες είναι κάποιες, πάντως το είδα εδώ”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More