Survivor: «Έσπασε» ο Γιώργος Κατσαούνης – «Συγγνώμη δεν θέλω να συγκινούμαι»

Απομονωμένος ο Γιώργος Κατσαούνης στην παραλία των μαχητών. Στο νέο επεισόδιο του Survivor ο 27χρονος αγρότης έκανε λόγο για προδοσία από τους συμπαίκτες του, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Νιώθω ότι ο κόσμος που με ακούει, sorry που συγκινούμαι, θα με κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, με όποιον βγω στον ντάκο. Δεν θέλω να συνεχίσω να συγκινούμαι, αλλά μιλάει εδώ (η καρδιά μου) sorry κιόλας. Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου. Προδοσία…»

Νωρίτερα προηγήθηκε το ξέσπασμα του Γιώργου Κατσαούνη για την συμπεριφορά της ομάδα του, μιας και οι συμπαίκτες του τον έχουν σε απομόνωση.

«Τα παιδιά δεν μου μιλάνε στην καλύβα διότι και τους συμφέρει να μη μου μιλάνε γιατί θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Μία τους ξεσκέπασα με την Παρασκευή, μία βρέθηκα ανάμεσα, κάνουν κόμμα να με βγάλουν έξω οι περισσότεροι. Παραποίησε η Μυριέλλα τα λόγια μου γιατί μου την φύλαγε από τον αγώνα μπάσκετ, όταν τελείωσε το ειδύλλιο και μου είπε “Γιώργο θα μετανιώσεις τις κουβέντες που είπες”», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης γεμάτος παράπονο.

Read More

And More