Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: Αποχώρησε ο “αρχηγός” της κόκκινης ομάδας – Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του

Ακόμη έναν αγώνα γεμάτο εντάσεις και ανατροπές έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι δυο ομάδες του Survivor καθώς όλοι οι παίκτες επιθυμούσαν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας προκειμένου να καταφέρουν να μάθουν νέα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στο τέλος της βραδιάς ωστόσο, μπλε και κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος παίκτες της κόκκινης ομάδας θα αφήσει πίσω του το ριάλιτι επιβίωσης και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Μαριάνθη Κάσδαγλη ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Εκείνος που τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος ήταν και ο αρχηγός της ομάδας καθώς ήταν αυτός που την δημιούργησε όπως έλεγε παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες της αποτελούσαν νέες προσθήκες.

Το αποτέλεσμα αυτό άφησε εμβρόντητους τους συμπαίκτες του αφού αυτό ήταν κάτι που δεν περίμεναν αλλά ούτε και ήθελαν να συμβεί΄.

“Ρίσκαρα και έχασα, έτσι είναι τα παιχνίδια και αυτό είναι ένα παιχνίδι. Χαίρομαι γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου. Ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει και δε θέλει να βλέπει αυτό που είμαι εγώ που είναι η υγεία, θέλει να βλέπει ίντριγκα, κουτσομπολιό, κακή ενέργεια, οπότε χαίρομαι που εγώ φεύγω από αυτό” είπε ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Κοψιδάς;

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι 45 ετών, ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο.

Read More

And More