Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: Όσα δεν είδαμε από τη χθεσινή πρώτη του συνέντευξη – “Ποιος είναι ο Παππάς να με κρίνει;”

Ο Γιώργος Κοψιδάς λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor, στην εκπομπή Love It. Η συνέντευξη που προβλήθηκε χθες στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ διήρκεσε δύο ώρες και το μεσημέρι της Τρίτης παρακολουθήσαμε μερικά ακόμη αποσπάσματα.

Ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά, ο οποίος σε συζητήσεις του με την μπλε ομάδα είχε κράξει τον παίκτη της κόκκινης για τις διατροφικές του επιλογές και το γεγονός ότι είναι vegan: «Καταρχάς ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς για να κρίνει τις επιλογές μου που δεν είναι καν διατροφικές. Ο βιγκανισμός δεν είναι μια διατροφική επιλογή, είναι μια συγκεκριμένη φιλοσοφία ζωής. Είναι τόσο ισχυρό το κίνητρο που έχω, είναι καθαρά ηθικό για τα ζώα που δεν θέλω να βασανίζονται. Δεν πήρα ποτέ κανένα τηλέφωνο την παραγωγή για να μπω στο Survivor και να γίνω ο πρέσβης του βιγκανισμού. Δεν είμαστε ίδιοι με τον Αλέξη, είμαστε εντελώς αντίθετοι. Σοκαρίστηκα όταν είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, ήμουν αποστεωμένος. Έχω χάσει τουλάχιστον 15-20 κιλά.

Οι πιο στρατηγικοί παίκτες είναι ο Αλέξης, ο James και ο Τριαντάφυλλος. Ο James για μένα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας από τους καλύτερους που έχουν συμμετέχει στο Survivor. Ο Τριαντάφυλλος το παίζει συνέχεια θύμα, λες και είναι ο Νίκος Ξανθόπουλος. Δεν ισχύει ότι δεν του δώσαμε φαγητό. Έφαγε κανονικά τις προμήθειες, του μαγειρέψαμε». 

 

Read More

And More