Survivor – Γιώργος Κόρομι: Απογοητευμένος από την ομάδα του και τη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά

Απογοητευμένος από την ομάδα του αλλά και τη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά εμφανίστηκε ο Γιώργος Κόρομι μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στο Survivor. Ο νεαρός επιχειρηματίας που έχει δείξει ότι να τα πηγαίνει πολύ καλά στα αγωνίσματα ενώ ταυτόχρονα είναι και εκείνος χάρη στον οποίο οι συμπαίκτες του μπορούν να τρώνε μερικά ψάρια για να αντέξουν την πείνα έδειξε να ενοχλείτε από το γεγονός πως στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα επιλέχθηκε να παίξει ένας παίκτης που δεν είχε βρει από την αρχή το στόχο με αποτέλεσμα να χάσουν.

“Έχω σιχαθεί με την καρύδα, ψητή ωμή όπως και να ναι το στομάχι μου δεν αντέχει άλλο. Ναι φάγαμε ψάρια αλλά δε γίνεται. Το σημερινό με εξάντλησε, με ξενέρωσε. Εγώ πίστευα στον Κώστα. Είναι τελείως διαφορετικό να είναι κάποιος στον πάγκο και να λέμε ότι είναι πολύ δυνατός στο να δώσει οδηγίες και να σε συγκεντρώσει από το να φέρει νίκη. Ο κάθε στόχος είναι διαφορετικός, δε πρέπει να βάζουμε το “εγώ” μας πάνω από την ομάδα” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι και συνέχισε αναφερόμενος στη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά.

“Το λέει ο Γιώργος ότι μετά από κάθε ήττα δεν πρέπει να πέφτουμε. Ο ίδιος και στις δυο ήττες που έφερε ήταν ράκος έπεσε κάτω και πηγαίναμε και τον σηκώναμε εμείς. Αυτό εννοείται πως ρίχνει την ψυχολογία της ομάδας. Είναι κάτι που εμένα πραγματικά με έχει ξενερώσει. Εγώ σήμερα στο πρώτο run δε το βρήκα, δεν έφερα νίκη και για αυτό έκανα πίσω και είπα αν με διαλέξουν θα παίξω αλλιώς δε θα μπω. Σε αντίθεση με εκείνον που επίσης δε το βρήκε αλλά είπε ότι θα παίξει. Όταν πεινάς αυτό φέρνει εντάσεις και αυτόματα τσακωμό. Εγώ ήθελα η ομάδα να είναι ενωμένη και να κάτσουμε όλοι μαζί στη φωτιά να περάσουμε καλά. Για μένα ήταν μεγάλο λάθος αυτό και πρέπει να το συζητάμε περισσότερο. Εμένα μου κόστισε πάρα πολύ αυτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είμαι σε φάση που έχω ξενερώσει και βαριέμαι πραγματικά να βουτήξω ή να κάνω το οτιδήποτε. Δε την παλεύω καθόλου… Μίλησα με τον Γιώργο και μου ζήτησε συγγνώμη. Για μένα το συγγνώμη δεν είναι φαγητό. Ήμουν δυο ώρες μέσα στο νερό, έτρεμα, τα χέρια μου δε τα νιώθω καθόλου” είπε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Read More

And More