Survivor – Γιώργος Κόρομι: “Δεν έχει καθόλου τσίπα” – Χαμός στην κόκκινη ομάδα

Το κλίμα είναι τεταμένο στην κόκκινη ομάδα του Survivor. Στο στόχαστρο βρίσκεται η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία αποφάσισε να απολογηθεί στους συμπαίκτες της για κάτι που βρήκε στο δάσος, αλλά δεν τους το είπε.

Την ώρα, που η Μαριάνθη απολογήθηκε, ο Γιώργος Κόρομι επέμεινε ότι τους λέει ψέματα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. «Λες ψέματα μπροστά σε όλους, μπροστά στα μούτρα μας. Έχεις πει ψέματα μπροστά στα μούτρα μου εδώ, έχεις πει ψέματα στον Ηλία και λες και ψέματα τώρα μπροστά στα μούτρα 10 ατόμων» της είπε ο Κόρο.

«Το θέμα είναι ότι λέει ψέματα και ότι δεν έχει καθόλου τσίπα μπορώ να πω. Σίγουρα δεν είναι ντόμπρα» είπε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας στην προσωπική του συνέντευξη.

«Για ένα άτομο που έμεινα άφωνη είναι η Ελένη Χαμπέρη. Που έχει δύο εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι. Ενώ ήταν ξαπλωμένη κι έκανε τη γυμναστική της, σηκώθηκε για να πάρει τον λόγο» είπε η Μαριάνθη.

Στη συνέχεια και ο Ηλίας Μπόγδανος τα έβαλε με τη Μαριάνθη. Στο τέλος, η Μαριάνθη έκανε λόγο για στρατηγική από τους υπόλοιπους συμπαίκτες.

 

Read More

And More