Survivor: Η αδερφή της Μαριάνθης Κάσδαγλη αποκαλύπτει – “Το ξέσπασμα ήταν αναμενόμενο με τόσα που είχαν μαζευτεί”

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το πρωί της Πέμπτης, η αδερφή της 29χρονη πλοιάρχου, Αγγελική, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την αποχώρηση της αδερφής της αλλά και για τον τσακωμό που είχαν με τη Νικολέτα Μαυρίδη

Για την αποχώρηση από το Survivor: “Η Μαριάνθη φάνηκε ότι το περίμενε. Εγώ θέλω να εστιάσω στο πώς φέρθηκε. Το γεγονός ότι τους χαιρέτησε όλους, όχι ψυχρά, και το πιο πιθανόν είναι, όταν βγουν όλοι από το παιχνίδι, δεν θα έχει πρόβλημα με κανέναν γιατί δεν κρατάει κακίες και είναι και άνθρωπος που συγχωρεί”.

Για το ξέσπασμα κατά της Νικολέτας Μαυρίδη: “Το ξέσπασμα ίσως ήταν και αναμενόμενο με τόσα που είχαν μαζευτεί. Κράτησε αποστάσεις αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν είχε αντιδράσει ξανά έτσι και ξέσπασε”.

Για την προσωπικότητα της Μαριάνθης εκτός παιχνιδιού: “Η Μαριάνθη είναι άνθρωπος με πειθαρχεία, αξιοπρέπεια και πάρα πολλή υπομονή και όταν έρχεται σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More