Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού που τους «πάγωσε» όλους – Η παραβίαση του κανόνα και η ποινή

Λίγο πριν ξεκινήσει το Συμβούλιο του Νησιού στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σοβαρή ανακοίνωση. 

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης αποκάλυψε πως υπήρξε παραβίαση ενός βασικού κανόνα του παιχνιδιού, με συνέπεια οι παίκτες να «παγώσουν».

«Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες συνέπειες και ποινές», λέει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Τότε ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ο Γιάννης Τσολάκης βρήκε ένα ποτήρι με καφέ στα γυρίσματα και το ήπιε, παραβιάζοντας έτσι έναν από τους κανόνες.

«Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε αλλά το χρησιμοποίησε, πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή.

Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών – είτε φαγητού είτε επικοινωνίας – ο Γιάννης δεν θα συμμετέχει» ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

Read More

And More