Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη επέστρεψε στο reality… στέλνοντας μήνυμα στον Νίκο Μπάρτζη

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μπάρτζη στο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς μία παλιά γνώριμη του Survivor έκανε την εμφάνισή της. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το παιχνίδι και επέστρεψε, στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης στον καλό φίλο της. Οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης παρακολουθούσε με ένα μεγάλο χαμόγελο την πρώην συμπαίκτριά του, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του που την είδε ξανά, ενώ βρίσκεται μέσα στο Survivor.

“Πού είσαι ρε τρένο; Μου έχεις λείψει πάρα πολύ! Περισσότερα απ’ όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει μόνο ο Τζέιμς. Παρ’ όλ’ αυτά το ραντεβού μας αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor γι’ αυτό κάτσε εκεί που κάθεσαι. Σ’ αγαπώ πολύ για τρεις λόγους, ο ένας είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι γιατί είσαι ο πιο αυθεντικός και τον τρίτο θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι”, ήταν τα λόγια της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More