Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη νιώθει προδομένη – Μια νέα μέρα ξεκινά για την Ελευθερία Ελευθερίου

Η Βαλέρια Χοψονίδου αποχώρησε από το Survivor, αφήνοντας σχεδόν μόνη της την Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία είχαν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην τραγουδίστρια και στην Άννα Μαρία Βέλλη, με τις δυο παίκτριες της μπλε ομάδας να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους στο αποψινό επεισόδιο.

“Βγήκες και με έδωσες με πράγματα που έχω πει και με πράγματα που δεν έχω πει, ένα τουρλουμπούκι και έμαθα ότι έχεις πει πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άκου λίγο, δεν με πειράζει…” ακούγεται να λέει η Άννα Μαρία, με την Ελευθερία να της απαντά: “Να σου πω κάτι; Αυτό που πραγματικά με τρελαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι εσύ η ίδια δεν μου παραδέχτηκες πράγματα τα οποία έχεις πει. Αυτό είναι που με τρελαίνει…”.

“Δεν θα παραδεχτώ ποτέ πράγματα που δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου” δήλωσε κατηγορηματικά η γνωστή Youtuber και συνέχισε λίγο αργότερα “Εγώ αισθάνομαι πολύ προδομένη από εσένα, τρομερά προδομένη και δεν αλλάζει…”.

 

“Σήμερα είναι η επόμενη μέρα μετά το Συμβούλιο. Έφυγε η Βαλέρια, η παρέα μου αλλά φεύγοντας μου άφησε και τη ζακέτα της. Για μένα σήμερα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο του Survivor… Πήρα το μάθημά μου και είναι τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και συνεχίζωεξακολουθώ να τα κάνω. Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Από σήμερα και μέχρι να φύγω από το παιχνίδι, δεν θα εμπιστεύομαι ούτε τη σκιά μου” δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα.

Read More

And More