Survivor: Η αποκάλυψη της Σοφίας Μαργαρίτη για τον Ασημακόπουλο και τη σεξουαλικότητά του – Έξαλλη η Καινούργιου

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη της Σοφίας Μαργαρίτη στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στον Κωνσταντίνο Καμέα. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullying, λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων, κάτι που η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της θεώρησαν απαράδεκτο. 

“Θεώρησα υποχρέωση μου να κάνω αυτή την ανάρτηση. Μπήκα στη θέση της μάνας του και θεώρησα ότι πρέπει να λειτουργήσω προστατευτικά” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μαργαρίτη. (δες εδώ πως απάντησε η πρώην παίκτρια του Survivor)

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα: “Για μένα είναι απαράδεκτη η Σοφία. Μόνη της η Σοφία άνοιξε ένα θέμα. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ακραίος. Δεν έχω δει, όμως κανέναν να σχολιάζει τη σεξουαλικότητα κανενός. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σεξουαλικότητά του, γιατί η Σοφία ανοίγει ένα τέτοιο θέμα; Μόνη της σχολίασε στα social media. Ο δημοσιογράφος γι’ αυτό τη ρώτησε. Δεν θα έπρεπε να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, χωρίς εκείνος να έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Επιεικώς απαράδεκτη!”, είπε ξεσπώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More