Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο δίνει απαντήσεις για πρώτη φορά – Η συγκίνηση on camera

Πάνε τρεις ημέρες, από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και επίσημα πως η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί από το Survivor, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε αλλά και εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών. Το γνωστό μοντέλο παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή Love It, όπου μίλησε για όλα, για την υγεία της, τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και το συμβάν με το ρύζι.

Για την αποχώρησή της: “Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Είμαι ζωντανή, επιβίωσα! Η αλήθεια είναι ότι απλά με εγκατέλειψε το 45 κιλά κορμί μου. Έδωσα το 100% μου από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου ουσιαστικά γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις που έπρεπε να περάσουμε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor! Είναι οξύμωρο να το λέμε παιχνίδι, είναι επιβίωση. Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω”.

Δες επίσης: Η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο μιλάει πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Για τον Περικλή Κονδυλάτο: “Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Θα ήθελα να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίο χαρακτηρισμό. Ήταν ακραία η άποψη του Περικλή. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι παιχνίδι με αγωνίσματα, δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο. Είναι λίγο ακραία όλα αυτά. Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική μέσα σε αυτό το παιχνίδι”.

Για το ρύζι: “Ήταν εγωιστικό από μέρους μου να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και έπειτα η λέξη δωροδόκησα είναι βαριά και λάθος, γιατί δεν τον δωροδόκησα απλά ο Πάνος με είδε να μαγειρεύω και το μοιραστήκαμε. Είχαμε φάει ξανά μαζί”. Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε τι της έλειπε μέσα στο παιχνίδι, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, αποκαλύπτοντας ότι της έλειψε η μητέρα της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Read More

And More