Survivor: “Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα, δεν είναι εκδηλωτικός άνθρωπος”

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μέσω γραπτών μηνυμάτων με τις οικογένειές της.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε μετά από πολλούς μήνες με τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη, όμως η συμπεριφορά εκείνης προβλημάτισε ιδιαίτερα τόσο τον ίδιο όσο και το κοινό. Τα αναπάντητα “σ’αγαπώ” του Τριαντάφυλλου έδωσαν τροφή για σχόλια που αφορούσαν στη σχέση του ζευγαριού.

Το πρωί της Παρασκευής, ο φίλος του Τριαντάφυλλου, Νίκος Γιάννου, μίλησε στην εκπομπή το “Πρωινό” για τη συμπεριφορά της Δήμητρας και αποκάλυψε ότι γενικά δεν είναι εκδηλωτικός άνθρωπος, πράγμα ωστόσο που αρέσει στον Τριαντάφυλλο.

“Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θα μου άρεσε εμένα η γυναίκα μου, μετά από 4,5 μήνες που είμαι μέσα σε ένα παιχνίδι, να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο. Όμως, πρώτον δεν είναι η γυναίκα μου και δεύτερον ο χαρακτήρας της Δήμητρας είναι αυτός. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό το πράγμα, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Δήμητρα δεν είναι εκδηλωτικός άνθρωπος. Είναι έτσι η σχέση τους! Του αρέσει αυτό του Τριαντάφυλλου, του αρέσει να βασανίζεται”, είπε ο Νίκος Γιάννου. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More