Survivor: Ηλίας Μπόγδανος κατά Σάκη Κατσούλη – “Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση”

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος ως νικητής της ασυλίας πρότεινε για υποψήφια προς αποχώρηση την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης, ως… gentleman ήθελε να μπει εκείνος υποψήφιος, ώστε να σωθεί η πρώην σύντροφός του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, στο σημερινό επεισόδιο έδειξε την έντονη ενόχληση του με αυτό που του ζήτησε ο Σάκης, ο οποίος τον ξάφνιασε με την χάρη που του ζήτησε στο τελευταίο Συμβούλιο.

«Εκεί πέρα που ήμασταν στο Συμβούλιο, έχει έρθει η δύσκολη ώρα για εμένα… Γιατί πραγματικά δεν είναι ευχάριστο για μένα να δίνω έναν Survivor προς υποψηφιότητα. Εδώ που έχουμε φτάσει όλοι αξίζουμε. Είναι που είναι δύσκολο για μένα, λέω το όνομα της Μαριαλένας και σηκώνει το χέρι ο Σάκης και λέω ωχ… Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση εκείνη τη στιγμή.

 

Μόλις το άκουσα αυτό, ψιλοπάγωσα γιατί από τη μία έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη στηρίξω, από την άλλη έχω ένα άτομο απέναντι μου που έχω πολύ καλές σχέσεις και μου λέει “θέλω να μου κάνεις αυτή τη χάρη”. Εγώ ένιωσα εκείνη τη στιγμή συναισθηματικά φορτισμένος, ένιωσα μια επίκληση στο συναίσθημα. Ήμουν πολύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη. Μετά θα το είχα μετανιώσει πολύ άσχημα που πήρα μια απόφαση και δεν θα τη στήριζα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164