Survivor – Καρολίνα Καλύβα: Ο αδερφός της παραδέχεται: “Το γυμνό ήταν μια κακή στιγμή της”

Ο Παναγιώτης Καλύβας, αδερφός της Καρολίνας Καλύβα, που αποχώρησε από το Survivor, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για την αδερφή του και μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είδαμε την Καρολίνα Καλύβα να βγάζει τα ρούχα της και να μένει γυμνή, όπως έκαναν και τα αγόρια της παρέας. 

Για την αποχώρησή της από το Survivor: “Η αδερφή μου δεν έβγαλε πικρία, μετά την αποχώρησή της. Έφυγε γεμάτη. Είχαν και το ταξίδι στις Μπαχάμες νομίζω, που ήταν το τελευταίο έπαθλο και ήταν πολύ γεμάτη και χαρούμενη. Δεν είχε πικρία”. 

Για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι: “Η Καλορίνα πιστεύω πέτυχε πάρα πολλά με τη συμμετοχή της στο Survivor, για τον χαρακτήρα της και το μέλλον της. Το είδε αγωνιστικά το θέμα του Survivor. Εγώ πιστεύω ότι δεν ήξερε που πάει, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά πιστεύω πέρασε τέλεια”.

Για την απόφαση να βγάλει τα ρούχα της: “Περιμένω την τοποθέτησή της πάνω σε αυτό το κομμάτι, να γυρίσει να το συζητήσουμε, γιατί δεν έχω εικόνα, δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε εκεί. Μπορεί να επηρεάστηκε λίγο. Εντάξει, τώρα τηλεοπτικά βγαίνει λίγο άσχημα προς τα έξω. Θα της πω ότι ήταν μια κακή στιγμή”.

Για το αν η Καρολίνα Καλύβα στοχοποιήθηκε από τον Σάκη Κατσούλη: “Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Βλέπουμε και κάτι μονταρισμένο πάντα, έτσι; Δε γνωρίζω τι γίνεται εκεί πέρα. Το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι είναι ο Σάκης μπορεί να ήθελε να βγάλει μια δυνατή παίκτρια από το παιχνίδι και είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί το παιχνίδι είναι στρατηγικό”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More